Història

1992

Es crea Tecno Elèctric Girona, S.L. amb la intenció d' aportar coneixements electrònics a l'empresa elèctrica tradicional i amb la vocació de modernització i creixement.

La seu és a Montilivi. Amb tot l'entusiasme es va seguint la trajectòria marcada i entren nous aires, nous reptes, nous projectes, nous clients...

TEG aposta pel talent per tal d’aportar innovació constant i continuada i esdevenir un referent en el sector dels automatismes industrials.

1996

Amb el trasllat de les instal·lacions al polígon de Vilablareix, comença una nova etapa enfocada al creixement en el sector industrial.

1998

Ampliació de les instal.lacions en una nova nau industrial.

S’aposta per evolucionar i desenvolupar projectes a mida per tal de ser un partner necessari per a totes les empreses, aportant valor i coneixement als clients.

2009

Tecno Elèctric Girona ja s’havia modernitzat, crescut i consolidat com especialista en automatitzacions.

Continua l’aposta pel desenvolupament de l'enginyeria i per invertir i modernitzar la tecnologia i les instal·lacions amb una nova ampliació i l'adquisició de maquinària per portar a terme els processos de producció de manera fiable i productiva.

2016

Renovació i nova ampliació de les instal·lacions.

En un salt endavant, encarant el futur, s’adapta l’empresa a les darreres tecnologies per estar a l’alçada dels nous reptes. S'adquireix nova maquinària i s'adapten nous sistemes de treball.

La nova imatge no és només un canvi estètic, suposa també una aposta ferma per continuar capdavanters en la innovació, en una línia clara per treballar més i millor.