Qui som

No us preocupeu més de les parts elèctriques de les màquines o dels processos. Ho farem nosaltres.

Som una empresa reconeguda en el món de l’automatització per la qualitat del treball i la millora que suposa la nostra col·laboració en el negoci dels clients. Creixem sense perdre el gust pel detall, ni la proximitat, ni la complicitat amb els clients.

Evolució

Tecno Elèctric Girona és una empresa especialitzada en la concepció, disseny i construcció d’automatismes de maquinària i en resoldre o millorar qualsevol procés industrial. Tant per la capacitat de producció com per la preparació del personal, tenim possibilitat de desenvolupar, implantar i donar assessorament -integral o parcial- a qualsevol automatisme en qualsevol sector. Sempre amb tecnologia puntera i productivitat.

Experiència

Tot i el progressiu creixement, TEG conserva l’agilitat i la flexibilitat per aconseguir donar respostes ràpides i mantenir amb els clients un tracte proper, personalitzat i a mida, gràcies al binomi experiència-tecnologia. 

La vocació de Tecno Elèctric Girona és convertir-se en el col·laborador estratègic de les empreses que necessitin automatitzacions i fer-ho de manera professional, competitiva i compromesa. Des de l’experiència, mirem el futur amb il·lusió i ganes de créixer.